Lyngby Jagt

Stefs-lystfiskergrej.dk får nyt liv hos Lyngby Jagt

Pressemeddelse • 27/03-2020

Som et led i vækststrategien for Candyfloss Collective ApS har vi pr. 27/03-2020 overtaget stefs-lystfiskergrej.dk.

Fremover vil stefs-lystfiskergrej.dk være en del af Lyngby Jagt. Overtagelsen vil betyde en øget online synlighed for det populære jagt- og fiskeunivers Lyngby Jagt.

Jagt- og fiskeuniverset Lyngby Jagt er i dag en af de førende hjemmesider når det kommer til emner som jagt- og fiskeudstyr m.m. Lyngby Jagt er også en gratis online inspirationskilde til køb af grej i alle retninger samt meget, meget mere i den samme boldgade.

Målet med platformen er og udfordre den besøgendes valg af fiskeudstyr og inspirere til nye valg og ikke mindst forbedrede fisketaskerne derude. stefs-lystfiskergrej.dk matcher godt ind i et overordnet ønske om, at danne rammerne om gode anbefalinger af bl.a. fiskeudstyr. Målet er ligeså at kunne inspirere til nye køb på tværs af de mange danske og udenlandske brands.

Bag Lyngby Jagt er anbefalings-platformen fra , som bl.a. i realtid kan give produktanbefalinger til den besøgende.

stefs-lystfiskergrej.dk vil fremover være en del af Lyngby Jagt og derigennem inspirere og anbefale jagt- og fiskeudstyr fra danske netbutikker. Fokus er selvfølgelig også på, at Lyngby Jagt altid kan vise den rigtige pris på netop denne produktgruppe.

"Vores overtagelse af stefs-lystfiskergrej.dk vil ikke medføre store ændringer for vores besøgende", udtaler Lyngby Jagt, og fortsætter ”Det er vores overordnede mål, at Lyngby Jagt bliver den førende platform indenfor jagt og fiske i alle dets afskygninger!”

Lyngby Jagt styrkes efter overtagelsen af stefs-lystfiskergrej.dk. Overtagelsen vil uden tvivl tilføre værdi til jagt- og fiskeuniverset Lyngby Jagt. Universet er i dag allerede en førende inspirationskilde blandt danskerne.

For yderligere information om overtagelsen af stefs-lystfiskergrej.dk, kontakt venligst Lyngby Jagt eller Candyfloss Collective ApS.